Ieškoti šiame dienoraštyje

2014 m. gegužės 27 d., antradienis

Ketvirtokų išleistuvės

Džiugu ir liūdna matyti šaunių ketvirtokų išleistuves.  Džiugu, kad jie įgis valstybės pripažintą pradinį išsilavinimą bei liūdna, kad šie vaikai bus nebe vaikai, o mokiniai, kuriems daugiau rūpės draugai, teisybė ir sąžinė, dings vaikiškumas (šypsenos, nuoširdžios ir paprastos ašaros, juokas, džiaugsmas...). Tai ir liūdna, ir džiugu. Juk tai - galimybė gyventi ir kurti kitokį pasaulį, tėvynę, miestą bei savo gyvenamą aplinką. Dėkoju vaikams už šypsenas, rūpesčius, iššūkius. Jie buvo malonūs, nors ne visada lengvi bei paprasti. Juk jų laukia dar daugiau ir svarbiausiai tikėti savo širdimi, pasirūpinti ne tik savimi bei ir kitu. Pradžios mokyklos žinios bei gebėjimai sudaro prielaidas išmokti mokytis, kad vėliau mokiniai sužinotų ir padarytų gero daug daugiau. Būtų šaunu, kad kiekvienas suprastume, kad būti kitokiu tik dėl kitoniškumu yra lengviau, nei pabandyti nors kiek išgelbėti mūsų nelaimingą pasaulį, kur visi vaikai, suaugę bei gamta galėtų gyventi darnoje.
Nuoširdžiai dėkoju tėveliams už bendrystę bei linkiu jos laikytis ir toliau. Jūsų vaikams reiks dar daugiau palaikymo bei dėmesio, reiks Jūsų padrąsinimo sutikti įvairių žmonių bei svarbiausiai išmokti nepasimesti, o vadovautis savo širdimi! Stiprybės Jums tėveliai!
Mielos mokytojos, Jūsų trijulė tikrai yra labai panaši: draugiška, paprasta, kūrybinga bei nuoširdi... Ačiū už vaikų pradžios paruošimą, atvirą bendravimą, idėjas bei siūlymus, palaikymą bei gebėjimą mokyti ir mokytis kartu. Lai Jūsų mokiniai Jūsų niekada nepamiršta! Ačiū Jums!
Ačiū ir šventės meno vadovams: Džeraldai, Aušrai ir Vilijai, Nerijui. Kaip visada - šventė buvo graži!

Direktorius Tomas Jankūnas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą